Antena Meniu Search
x

Video Tragedie lângă parcul Izvor din Capitală. Un bărbat a murit înecat în râul Dâmboviţa

Un bărbat a fost scos cu puţin timp în urmă din râul Dâmboviţa, chiar în apropiere de Parcul Izvor, unde a avut loc festivalul Nostalgia.

de Redactia Observator

la 26.06.2022, 08:40

Vezi și

Un echipaj SMURD a ajuns de urgenţă la faţa locului, iar medicii au făcut eforturi ca să îl resusciteze, dar din nefericire nu au putut decât să declare decesul. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, pentru efectuarea necropsiei.

Încă nu se ştie dacă bărbatul, care pare să aibă 35-40 de ani, a participat la festival, ori prezenţa lui în apropiere este doar o coincidenţă.

"În această dimineață, prin apel 112, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 17 Poliție a fost sesizată despre faptul că un bărbat ar fi intrat în râul Dâmbovița și nu ar mai fi ieșit. La fața locului s-au deplasat, de urgență, echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. În ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decesul bărbatului. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, pentru efectuarea necropsiei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tragedie lângă parcul Izvor din Capitală. Un bărbat a murit înecat în râul Dâmboviţa