Antena Meniu Search
x

Tragedie pe DN17, în urma unui accident rutier foarte grav. Două tinere au murit, după ce un autoturism s-a ciocnit cu o betonieră

Tragedie pe DN17 în urma unui accident rutier care a avut loc la ieșire din localitatea Șintereag.

Tragedie pe DN17 în urma unui accident rutier care a avut loc  la ieșire din localitatea Șintereag. 

Din cauza poleiului si neadaptarea vitezei, un autoturism condus de un tanar de 28 de ani s-a lovit violent cu o cifă care transporta beton. În urma impactului foarte puternic, prietena şoferului de 23 de ani, care ocupa locul din dreapta faţă şi o prietena de 26 de ani, care statea pe bancheta din spate, au intrat in stop cardio respirator.

Fetele au rămas încarcerate între fiarele contorsionate. A treia victimă, soferul, a fost este conștient, a ajuns si el la spital. Potrivit șoferului betonierei implicate în accident, conducătorul auto pierduse controlul volanului cam cu 50 de metri înainte să intre în el, iar autoturismul „dansa" pur și simplu pe șosea, se pare, din cauza poleiului.

În ciuda manevrelor de resuscitare de la faţa locului, pentru tanara de 26 de ani nu s-a mai putut face nimic. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul a rupt un parapet de protecție și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului național. La fața locului a intervenit un echipaj de prim ajutor, unul al Serviciului Județean de Urgență, un echipaj de terapie intensivă.

Tanara de 23 de ani impreuna cu soferul au ajuns la spitalul din Bistrita. Dupa cateva ore, insa, si ea a pierdut lupta cu viața, stingându-se la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Se pare că aceasta a intrat de mai multe ori în stop cardio-respirator, în cele din urmă trupul cedând. Șoferul din Tureac care conducea autoturismul a suferit numeroase contuzii și leziuni, însă starea sa este stabilă. Pe numele acestuia va fi deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala grava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Tragedie pe DN17, în urma unui accident rutier foarte grav. Două tinere au murit, după ce un autoturism s-a ciocnit cu o betonieră