Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Tragedie pe un drum din Dolj, după ce o şoferiţă de 23 de ani a pierdut controlul volanului. Maşina a izbit un cub de beton şi s-a răsturnat pe câmp

O femeie a murit seara trecută, într-un grav accident rutier produs pe un drum din județul Dolj.  Un copilaş de doar un an de zile şi şoferiţa, o tânără de 23 de ani, au fost răniți.

de Redactia Observator

la 22.08.2024 , 10:03

Accidentul a avut loc pe DJ 561 D, între localităţile Rast şi Rastul Nou. 

Grav accident la Rast. O femeie a murit, un bebeluș și o tânără de 23 de ani au fost răniți

"Ieri seară, ora 19.20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Băilești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 561 D, în afara localității Rast, a avut loc un accident rutier. 

Articolul continuă după reclamă

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că o tânără de 23 de ani, din comuna Rast, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561 D, între localităţile Rast şi  Rastul Nou, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit un cub din beton din afara părții carosabile, ulterior, din impact, răsturnându-se cu autoturismul. În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto precum şi doi pasageri din autoturism, o femeie de 49 de ani şi un minor de 1 an, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Din păcate, la spital, femeia de 49 de ani a decedat", au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Tragedie pe un drum din Dolj, după ce o şoferiţă de 23 de ani a pierdut controlul volanului. Maşina a izbit un cub de beton şi s-a răsturnat pe câmp