Antena Meniu Search
x

Imagini de coşmar în Timişoara! Un copilaş de doi ani a căzut de la etajul 9 al unui bloc şi s-a PRĂBUŞIT pe o maşină

Incident grav, în această după-amiază, în Calea Șagului din Timișoara. Un copil de doi ani a căzut de la etajul zece al blocului în care locuia. Micuțul a fost

Incident grav, în această după-amiază, în Calea Șagului din Timișoara. Un copil de doi ani a căzut de la etajul 9 al blocului în care locuia. Micuțul a fost transportat de urgență la spital.

Copilul, spun polițiștii, era acasă, cu tatăl său. Mama era la serviciu, scrie presa locală.

Micuțul a căzut de la etajul zece al unui bloc situat la intersecția dintre Calea Șagului și strada Eneas și a ajuns pe parbrizul unei mașini. El se află în stare gravă şi a fost transportat de urgență la spitalul Louis Țurcanu, pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă acum să afle cum a reușit copilul de doi ani să ajungă la geam.

“Copilul a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii incidentului. În cauză vor fi dispuse măsuri legale”, susţin reprezentanții IPJ Timiș, potrivit tion.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Imagini de coşmar în Timişoara! Un copilaş de doi ani a căzut de la etajul 9 al unui bloc şi s-a PRĂBUŞIT pe o maşină