Antena Meniu Search
x

Video Trapperii "Alberto Grasu" şi "Mărgizeu", puşi pe glume după ce ar fi distrus vila de Revelion. Reacţiile lor după audieri

Tinerii care au distrus o vilă de Revelion au venit pregătiţi! Asta reiese din imaginile surprinse de camerele de supraveghere pe care vi le arătăm imediat. O parte dintre vandali au fost identificaţi şi duşi la audieri. Unul dintre adolescenţii care a fost la chef, un cântăreţ cunoscut de trap, susţine că totul este o mare neînţelegere. Vila ar fi fost distrusă după ce. s-a spart o ţeavă de apă.

de Redactia Observator

la 04.01.2022, 19:38

Vezi și

Cu o oră şi jumătate înainte de miezul nopţii, tinerii par liniştiţi. Camerele de supraveghere îi suprind în timp ce stăteau pe canapea, la poveşti. Primul semn că ceva este neregulă este când unul dintre ei scoate o macetă şi începe să o fluture periculos. Câteva minute mai târziu, un altul distruge camera video. Apoi vandalii s-au dezlănţuit.

Iancu Babu, proprietar locație: Sigur s-au bătut. Când am venit eu erau niște șervețele cu sânge. Eu cred că a fost o petrecere tematică de distrugere. Au spart cinci uși, patru televizoare, plus tablouri.

Tinerii care au vandalizat o vilă de Revelion, chemaţi la audieri

La patru zile după ce proprietarul şi-a găsit vila ca după război, poliţiştii au identificat poza cu băieţii o parte dintre tinerii care ar fi devastat casa. Nu ar fi prima dată când au mers la o petrecere în gaşcă şi au lăsat dezastru în urmă. Azi au fost aduşi la audieri mai mulţi dintre ei, unii şi minori. Cu toţii sunt cercetaţi pentru distrugere.

Pe acelaşi subiect

Nicolae Adetu​: Nu am fost. Eu sunt cu un furt de portofele

Reporter: Cum te cheamă?

Nicolae Adetu​: Marius

El este Nicolae Adetu. Un trapper aspirant, care a ieşit calm din secţia de poliţie şi a minţit cu seninătate.

Reporter: Sigur nu ai fost la petrecere?

Nicolae Adetu​: Sigur

Reporter: Dar unde ai făcut Revelionul

Nicolae Adetu​: La munte, la o cabană.

A mai dat explicaţii în faţa oamenilor legii un tânăr zis Mărgizeu. Minor, adolescentul îşi petrece timpul postând pe Instagram fotografii cu el în timp ce flutură teancuri de bani.

Mărgizeu: I only speak english. What? What do you want from us? Please, go away!

Cum explică Alberto Grasu distrugerea vilei închiriate de Revelion

Printre cei care au fost la petrecere, dar nu fost încă audiat, e un alt cântăreţ de trap. Numele de scenă: Alberto Grasu. De departe cel mai faimos din gaşcă, tânărul are 250 de mii de urmăritori pe Instagram şi milioane de vizualizări pe Youtube.

Adolescentul recunoaşte că a fost la petrecere. Susţine însă că el şi prietenii lui sunt defăimaţi. Are şi o explicaţie pentru distrugeri: în vilă s-ar fi spart o ţeavă de apă. Recunoaşte însă că petrecerea a scăpat de sub control, când s-au trezit cu petrecăreţi neinvitaţi, atraşi de faima lui. Mai mult, tânărul spune că nu au fost droguri şi macete la cheful de Anul Nou şi nici nu s-au tăiat bilete.

O oră mai târziu, dezvăluirile au dispărut de pe contul lui de Instagram. Între timp, proprietarul vilei a rămas bun de plată. Găuri în pereţi, resturi de mobilier şi foarte multe cioburi. Asta a rămas în urma petrecerii de acum câteva zile. Proprietarul s-a întors azi la vilă a început curăţenia şi împreună cu o echipă de muncitori calculează paguba. Trebuie să înlocuiască uşile, să-şi repare pereţii, să înlocuiască plăcile de faianţă smulse din perete şi toaleta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Trapperii "Alberto Grasu" şi "Mărgizeu", puşi pe glume după ce ar fi distrus vila de Revelion. Reacţiile lor după audieri