Antena Meniu Search
x

Video Trecutul infracţional al şoferului drogat, care a ameninţat cu un pistol un bărbat din Baia Mare. Este cercetat în libertate, deşi nu este la prima abatere

Un şofer care s-a urcat drogat la volan a fost lăsat liber după ce a urmărit şi a ameninţat cu un pistol în trafic un bărbat din Baia Mare. Testele au arătat că individul luase un cocktail de substanţe interzise. Mai mult, ascundea în maşină arme şi droguri. 
 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 18.09.2023, 13:52

Vezi și

Şoferul a intrat în atenţia poliţiştilor în primăvara acestui an când alături de mai mulţi prieteni a incendiat, două nopţi la rând, mai multe maşini parcate în Baia Mare. 

În libertate, deşi nu este la prima abatere

Atunci nu a fost reţinut şi a fost cercetat în libertate. Luna trecută, alături de alţi doi prieteni de-ai lui a făcut un scandal monstru pe teresa unui local din centrul vechi din municipiul Baia Mare. La acea vreme, procurorul de caz a decis să-l reţină pentru 24 de ore. 

La sfârşitul săptămânii trecute, acesta a fost identificat în trafic şi a ieşit pozitiv la trei substanţe interzise. Acum este cercetat pentru ameninţare şi conducerea sub influenţa substanţelor interzise şi chiar dacă a fost audiat de două ori de către poliţişti încă este în libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Trecutul infracţional al şoferului drogat, care a ameninţat cu un pistol un bărbat din Baia Mare. Este cercetat în libertate, deşi nu este la prima abatere