Antena Meniu Search
x

Reglare de conturi în Baia Mare: interlop urmărit şi ameninţat cu pistolul de un bărbat care consumase cocaină și metamfetamină

Un bărbat de 36 de ani din Baia Mare a sunat la 112 după ce a fost ameninţat în trafic cu un pistol de un alt individ, care se afla sub influenţa drogurilor. Poliţiştii au sesizat că bărbatul consume 3 tipuri de droguri puternice şi au descoperit la el în maşină 3 arme tip air-soft şi o substanţă sub formă de cristale albă.

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 20:53

Vezi și

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş au anunţat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi de către un bărbat, prin 112 despre faptul că este ameninţat pe strada Luminişului din municipiu. Bărbatul ar fi un cunoscut interlop din Baia Mare, cunoscut sub numele de "Şoarecu".

Focurile de armă ar fi fost date în maşina victimei

“La faţa locului, poliţiştii au identificat bărbatul, de 36 de ani, care ar fi fost urmărit şi ameninţat cu un pistol de către un bărbat care circulă cu un autoturism de culoare gri. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată, ca fiind un bărbat, de 32 de ani, din Baia Mare. În urma controlului efectuat de poliţişti asupra persoanei şi autoturismului condus de acesta, au fost descoperite şi ridicate, în vederea efectuării unei expertize, trei pistoale de tip air-soft, muniţia aferentă şi un plic zip-lock ce conţinea o substanţă albă sub formă de cristale”, au transmis, duminică, reprezentanţii IPJ Maramureş. 

Ce a descoperit poliţia în maşina agresorului

Pe acelaşi subiect

Sursa citată a menţionat că bărbatul de 32 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero, iar la testul rapid pentru depistarea substanţelor interzise în corp, rezultatul a fost pozitiv la trei substanţe. 

Bărbatul de 36 de ani se afla într-o stare de şoc, motiv pentru care s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Substanţele găsite au fost ridicate şi urmează a fi înaintate Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, pentru cercetări. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, deţinere de substanţe interzise şi ameninţare.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Simona Vasiac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Reglare de conturi în Baia Mare: interlop urmărit şi ameninţat cu pistolul de un bărbat care consumase cocaină și metamfetamină