Antena Meniu Search
x
LIVE

Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru furtul unui seif cu jumătate de milion de lei. Percheziții efectuate în Bihor

Trei bărbaţi din judeţul Bihor, cu vârste cuprinse între 32 şi 46 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti după ce, în urmă cu o săptămână, ar fi furat un seif din sediul unei societăţi comerciale din municipiul Bistriţa, în care s-ar fi aflat o jumătate de milion de lei, potrivit datelor furnizate duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

De Redactia Observator la 15.05.2022, 14:22
- Shutterstock

Cei trei bărbaţi au fost prinşi în urma a opt percheziţii domiciliare efectuate la data de 14 mai pe raza judeţului Bihor, în urma cărora au fost recuperate sume de bani, în lei şi euro, telefoane mobile, documentele autoturismului folosit la comiterea infracţiunii de furt calificat, precum şi două staţii de emisie-recepţie, notează Agerpres

"Percheziţiile au fost desfăşurate în judeţul Bihor, în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, iar persoanele vizate sunt bănuite de comiterea unei infracţiuni de furt calificat, în municipiul Bistriţa, unde, din sediul unei societăţi comerciale, ar fi sustras un seif metalic, în care se aflau 500.000 de lei. În urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile, înscrisuri (bonuri de casă cu sume cheltuite), 15.900 de euro, 60.200 de lei, documentele autoturismului folosit, 2 staţii de emisie-recepţie şi obiecte vestimentare", a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost puse în aplicare mandate de aducere cu privire la trei bărbaţi, de 32, 45 şi 46 de ani, domiciliaţi în judeţul Bihor, fiind ulterior luată măsura reţinerii acestora pentru 24 de ore. Cei trei suspecţi vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru furtul unui seif cu jumătate de milion de lei. Percheziții efectuate în Bihor