Antena Meniu Search
x

Video Trei bărbaţi din Tadjikistan au vandalizat trei pietre de la Sarmizegetusa. Fiecare a gravat câte un monument. Ce le-au spus poliţiştilor

Trei bărbaţi de naţionalitate tadjică s-au ales cu dosar penal după ce au scrijelit însemne în incinta cetăţii Sarmisegetuza Regia. S-a întâmplat ieri, când, cei trei indivizi care lucrează pe teritoriul ţării noastre la o societate comercială din Deva, au fost să viziteze cetatea dacică. Jandarmii Postului Montan Grădişte au depistat isprava şi au chemat la faţa locului un echipaj al Poliţiei Municipiului Orăştie.

de Redactia Observator

la 04.09.2023, 14:01

Vezi și

”În data de 03 septembrie 2023, în jurul orei 12:45, Poliţia Municipiului Orăştie fost sesizată de către jandarmii Postului Montan Grădişte cu privire la faptul că jandarmii au depistat trei bărbaţi de naţionalitate tadjică, bănuiţi că ar fi scrijelit diferite însemne în incinta cetăţii dacice Sarmisegetuza Regia. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului i-a identificat pe cei trei bărbaţi şi a stabilit că aceştia (angajaţi ai unei societăţi comerciale din Deva), în timp ce se aflau în incinta cetăţii dacice, au zgâriat trei pietre aflate în incinta cetăţii”, a transmis, luni, IPJ Hunedoara.

Bărbaţi au declarat că nu știau că nu au voie să graveze pietrele respective

Potrivit sursei citate, cei trei bărbaţi au declarat că se aflau în zonă ca turişti şi nu au ştiut că nu au voie să graveze pietrele respective. 

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere. De asemenea, poliţiştii urmează să stabilească prejudiciul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Trei bărbaţi din Tadjikistan au vandalizat trei pietre de la Sarmizegetusa. Fiecare a gravat câte un monument. Ce le-au spus poliţiştilor