Antena Meniu Search
x

Galerie foto Trei bărbaţi morţi după ce două maşini s-au izbit cu viteză, pe un drum din Sibiu. Băiat de 15 ani, salvat după ce a intrat în stop cardiac

Trei persoane şi-au pierdut viaţa sâmbătă, în urma unui accident grav pe DJ 106A în Sibiu. Două maşini s-au izbit puternic după ce una dintre ele a intrat pe contrasens. Şoferii ambelor autoturisme au decedat pe loc, printre care şi un bărbat aflat în dreapta. Un băiat de 15 ani care a intrat în stop cardio-respirator a fost resuscitat și transportat la spital pentru îngrijiri, alături de un alt bărbat care a supravieţuit.

de Redactia Observator

la 10.06.2023, 13:01

''Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Răşinari, la intersecţia cu DJ 106D, un bărbat în vârstă de 63 de ani a virat la stânga fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Răşinari spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 24 de ani'', informează IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, în urma coliziunii a rezultat decesul a trei persoane - cei doi conducători auto şi un pasager din primul autoturism, bărbat în vârstă de 50 de ani -, precum şi rănirea altor doi pasageri, un adolescent de 15 ani, din prima maşină, şi un bărbat în vârstă de 31 de ani, din cel de-al doilea autoturism.

Unul dintre şoferi ar fi intrat pe contrasens în urma unui viraj

''În urma accidentului rutier dintre două autoturisme, 3 bărbaţi în vârstă de 24, 50 şi 63 prezentau leziuni incompatibile cu viaţa, medicii prezenţi la faţa locului declarând decesul acestora. De asemenea, alte 2 persoane implicate în accident au fost grav rănite. Un minor în vârstă de 15 ani a suferit un stop cardio-respirator, acesta a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost transportat la CPU Luther, şi un bărbat de 31 de ani. Ambii au fost transportaţi la spital de echipajele SAJ'', precizează ISU Sibiu.

Bărbatul de 31 de ani a suferit traumatisme multiple de membre inferioare şi superioare, traumatism cranio-cerebral acut cu plagă, starea sa fiind relativ bună.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor care au dus la producerea acestui eveniment rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Trei bărbaţi morţi după ce două maşini s-au izbit cu viteză, pe un drum din Sibiu. Băiat de 15 ani, salvat după ce a intrat în stop cardiac