Antena Meniu Search
x

Video Trei bărbaţi s-au bătut pentru o fată pe o stradă în Galaţi. Un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital

O fată a fost motiv de scandal între trei bărbaţi, care s-au luat la bătaie pe o stradă din Galaţi. Unul dintre ei a ajuns la spital, cu răni provocare de un cuţit. Un martor a înregistrat momentul cu telefonul, în timp ce se afla în trafic.

de Monica Palade

la 12.06.2022, 15:02

Oamenii legii au reuşit să îi identifice pe agresori, doi bărbaţi de 34 şi 33 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în timp tânărul de 21 de ani a rămas internat.

Ce spun poliţiştii

La data de 11 iunie 2022, la ora 22:32, Secția 1 Poliție Galați a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Domnească, în apropierea stației de autobuz "Universitate" are loc o altercație. Polițiștii din cadrul unității mai sus menționate s-au deplasat cu operativitate la fața locului, au efectuat investigații și cercetări, identificând principalele persoane implicate în incident, fiind vorba de trei bărbați cu vârstele de 21, 33 și 34 ani, toți din municipiul Galați.

Din cercetări a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan iscat de la o fată, persoanele implicate s-au agresat reciproc, unele dintre acestea suferind diferite leziuni înțepat-tăiate la nivelul membrelor superioare, fiind necesar transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tânărul de 21 ani a rămas internat. De asemenea, în timpul altercației au fost produse diferite distrugeri la cele două autoturisme folosite de persoanele implicate.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Totodată s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a bărbaților de 34 respectiv 33 ani și au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

În cursul zilei de astăzi, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați în vederea luării unei măsuri preventive. Cercetările vor continua în vederea stabilirea întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate și în funcție de probatoriul administrat se vor dispune și măsurile legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Trei bărbaţi s-au bătut pentru o fată pe o stradă în Galaţi. Un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital