Antena Meniu Search
x

Video Trei copii din Vaslui au fost prinşi în mijlocul flăcărilor care le-au cuprins casa. Tatăl a reuşit să îi scoată, însă cel mai mic nu a supravieţuit

Un incendiu puternic a izbucnit în această seară la o casă din localitatea vasluiană Focşeasca. Trei copii se aflau în interiorul locuinţei şi au fost salvaţi la limită de tatăl a doi dintre ei. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 02.04.2022, 08:47

Vezi și

UPDATE: Din cauza arsurilor suferite, fetiţa de trei ani a decedat la spital.

Incendiul se pare că ar fi pornit de la sobă. Văzând flăcările uriaşe, tatăl a doi dintre cei doi copii a intrat în flăcări pentru a-i salva. A reuşit să îi salveze şi a plecat imediat spre Centrul de Permanență din Codaesti pentru a primi îngrijiri medicale. Pe drum au alertat la 112 serviciile de urgență. Au fost trimise trei ambulanțe SAJ din care una cu medic și o ambulanță B2 de la ISU Vaslui.

Copiii au fost salvaţi la limită

În urma evaluării medicii au stabilit că bărbatul de 26 de ani a suferit arsuri de gradul II şi III pe 50% din suprafaţa corpului. Fetiţa de trei ani care se afla în casă are arsuri pe o suprafaţă de 60% din corp, iar fratele acesteia, de şase ani prezintă arsuri pe 20% din corp. Alături de cei doi fraţi, în casă, se afla şi fratele soţiei bărbatului salvator, în vârstă de 10 ani, care a fost ars pe 20% din suprafaţa corpului.

Potrivit informaţiilor transmise de reporterul Observator, Clara Mihociu, Mama celor doi copii, o tânără de 24 de ani a suferit un atac de panică în momentul în care a văzut dezastrul. Toate cele 5 persoane au fost transportate dupa stabilizare la UPU Spitalul Vaslui.

"Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu două autospeciale și echipaje specializate pentru acordare îngrijiri medicale unor persoane care au suferit diferite arsuri în urma unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Focșasca, comuna Tăcuta. Incendiul a fost lichidat de SVSU Tăcuta. Din primele informații,  in urma incendiului, patru persoane , între care trei copii, au suferit arsuri, în diferite grade și procente ale suprafeței corporale", au transmis reprezentanţii ISU Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Trei copii din Vaslui au fost prinşi în mijlocul flăcărilor care le-au cuprins casa. Tatăl a reuşit să îi scoată, însă cel mai mic nu a supravieţuit