Antena Meniu Search
x

Trei EVADAȚI au fost găsiți de poliție

În timpul nopții, trei dintre cei patru deținuți care au fugit din arestul IPJ Cluj au fost capturați de către forțele de ordine

Vezi și

UPDATE: În timpul nopții, trei dintre cei patru deținuți care au fugit din arestul IPJ Cluj au fost capturați de către forțele de ordine. Claudiu Marin Botorea, de 36 de ani, Baciu Daniel Cătălin (16 ani) și Alexandru Cristian Bartuș, 32 de ani se află acum în arest. Ultimul evadat, care este încă în libertate se numește Tiberiu Lăcătuş și are de 22 de ani.

UPDATE: Unul dintre cei patru tineri care au evadat, sâmbătă seară, din arestul Poliţiei Judeţene Cluj, un minor în vârstă de 16 ani, arestat preventiv pentru furt calificat, a fost depistat şi prins de către poliţiştii clujeni în zona gării din Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX

Cei patru indivizi au scăpat în urmă cu puțini timp și sunt căutați pe întreaga rază a județului Cluj 

Se pare că cei patru s-au despărțit în momentul de față, iar poliția este pe urmele lor. Din primele informații, aceștia se aflau în timpul programului de plimbare și au rupt grilajul curții Inspectoratului de Poliție din Cluj, acolo unde erau reținuți.

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au declarat, sâmbătă seară, pentru MEDIAFAX că, din primele date, a reieşit că cei patru arestaţi preventiv, din care trei pentru furt calificat şi unul pentru tentativă de omor, ar fi reuşit să evadeze din arestul Poliţiei Judeţene Cluj profitând de neatenţia poliţiştilor care erau de serviciu în această seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Trei EVADAȚI au fost găsiți de poliție