Antena Meniu Search
x

Trei persoane din Sălaj, care au încercat să traverseze Someşul cu maşina, au rămas blocate. Au fost salvate cu ajutorul unui tractor

Trei persoane din judeţul Sălaj, care au încercat să traverseze, sâmbătă, râul Someş cu o maşină au rămas blocate, fiind necesară intervenţia pompierilor pentru salvarea persoanelor şi scoaterea maşinii. Potrivit ISU, autoturismul a fost extras din apă cu ajutorul unui tractor, informează News.

de Redactia Observator

la 18.02.2023, 13:34

Someş
Trei persoane care au încercat să traverseze Someşul cu o maşină au rămas blocate - News

”Garda Ileanda a fost solicitată să intervină pentru a evacua trei persoane rămase într-un autoturism blocat în râul Somes, între localităţile Rus şi Simisna.  Acestea au fost salvate de către pompieri, si apoi predate pentru a fi evaluate medical de catre un echipaj SMURD, fara a fi necesar transportul acestora la spital”, a transmis, sâmbătă, ISU Sălaj.

Sursa citată a precizat că autoturismul a fost extras din râul Someş cu ajutorul unui tractor. Cele trei persoane au încercat să traverseze râul, dar maşina a rămas blocată.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Trei persoane din Sălaj, care au încercat să traverseze Someşul cu maşina, au rămas blocate. Au fost salvate cu ajutorul unui tractor