Antena Meniu Search
x

Trei persoane rănite, printre care şi un copil şi o femeie însărcinată, în urma unui accident teribil, în Sibiu

Un accident rutier a avut loc, luni seară, pe autostrada A1, la Sibiu, la ieşirea de la Aeroport. Accidentul s-a produs între două maşini care s-au lovit faţă-spate, după ce şoferul din spate nu a păstrat distanţa corespunzătoare. În urma accidentului trei persoane au fost rănite, printre care şi un copil de patru ani, dar şi o femeie însărcinată, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 24.10.2022, 21:46

Accidentul a  avut loc pe autostrada A1, pe sensul de mers Sebeş-Sibiu
Trei persoane rănite, printre care şi un copil şi o femeie însărcinată, în urma unui accident teribil din Sibiu - Shutterstock

Accidentul a avut loc pe autostrada A1, pe sensul de mers Sebeş-Sibiu. 

”Poliţiştii Biroului Poliţie Autostrada A1 intervin la un accident rutier produs pe A1, km 249+800m, pe sensul de mers Sebeş - Sibiu. Din primele cercetări efectuate se pare ca s-a produs o coliziune fata-spate între 2 autoturisme, din care unul condus de un sibian de 37 de ani (care nu ar fi păstrat distanţa de siguranţa în mers) iar cel de-al doilea de către o femeie in vârsta de 39 de ani, din municipiul Sibiu”, transmite IPJ Sibiu. 

Trei persoane au fost rănite în urma accidentului, inclusiv un copil de patru ani

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite. Este vorba despre conducătoarea auto de 39 de ani, un copil de 4 ani şi un bărbat de 40 de ani, toţi din acelaşi autoturism.  Bărbatul are un traumatism lombar, femeia care este însărcinată are traumatism cranio-cerebral, iar copilul de 4 ani, o fetiţă, are contuzii.

”În acest moment banda a doua este blocată, le recomandam şoferilor sa circule cu prudenţă în zona accidentului”, mai transmite IPJ Sibiu. 

Pompierii au intervenit cu un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple şi o autospecială de stingere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Trei persoane rănite, printre care şi un copil şi o femeie însărcinată, în urma unui accident teribil, în Sibiu