Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Trei răniţi la Deva, după ce o maşină a trecut peste scuarul dintr-un sens giratoriu şi s-a înfipt într-un alt autoturism

Accident cumplit, aseară, pe o stradă din Deva. Trei persoane au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a intrat cu viteză într-un sens giratoriu. În urma impactului violent, autoturismul a fost proiectat într-un alt vehicul, care a fost distrus aproape în totalitate. Imediat, la faţa locului au intervenit mai multe echipaje de salvare, care le-au acordat victimelor îngrijiri medicale. 

de Redactia Observator

la 09.07.2024 , 08:11

Pompierii Detașamentului Deva au acționat cu o autospecială de intervenție și au participat la acordarea primului ajutor împreună cu echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, potrivit ISU Hunedoara.

Două maşini au fost implicate în accident. Într-unul dintre ele se aflau 4 persoane, iar în cel de-al doilea era doar conducătorul auto. În urma accidentului 3 persoane aflate în autoturismul care a trecut peste scuarul din sensul giratoriu au fost rănite și transportate la UPU Deva de către ambulanțele S.A.J. Două dintre ele prezentau dureri lombare, iar cea de-a treia avea o contuzie cervicală. Conducătorii auto ai celor două autovehicule nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii din Deva au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, iar cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite de către organele competente, transmite ISU Hunedoara.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Trei răniţi la Deva, după ce o maşină a trecut peste scuarul dintr-un sens giratoriu şi s-a înfipt într-un alt autoturism