Antena Meniu Search
x

Video "Trei stâlpi sunt rupți. A intrat intenționat, n-ai cum!" Un șofer a făcut prăpăd cu mașina pe un bulevard din București

Un alt accident cumplit a avut loc noaptea trecută în Capitală. După o cursă nebună pe Bulevardul Iuliu Maniu, un șofer a pierdut controlul volanului și a lovit în plin stâlpii de protecție de pe marginea drumului. În urma impactului mașina a ajuns cu roţile în sus şi a fost complet distrusă. Şoferul a suferit răni grave şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 23.05.2023, 09:15

Vezi și

Pe imaginile surprinse de camera de bord a unui alt participant la trafic se poate observa cum brusc şoferul pierde controlul volanului şi loveşte stâlpii care despart benzile de mers. 

Eduard Marin, reporter Observator: Primul impact a fost aici, şoferul a intrat în plin în stâlpii de protecţie, bucăţi întregi din maşină s-au desprins, iar mai apoi autoturismul a ricoşat zeci de metri în faţă şi a ajuns răsturnat pe capotă.

Martorii au fost cei care au intervenit primii şi l-au ajutat pe bărbat să iasă din maşină. Zgomotul puternic produs de impact i-a scos din case pe oamenii din zonă. 

Bărbat: Viteza e mare, vă daţi seama. 150 la oră. 120 pe puţin. Eu cred că a făcut o întrecere, mai era unul.

Pe acelaşi subiect

Femeie: Trei stâlpi sunt rupți, de beton.

Zeci de bucăţi din maşina făcută praf s-au împrăştiat pe bulevard şi pe trotuar

În urma accidentului, zeci de bucăţi din maşina făcută praf s-au împrăştiat pe bulevard şi pe trotuar. Din fericire, niciun pieton nu a fost rănit.

Bărbat: Ori a vrut să se sinucidă, că e lângă stâlp, sau avea viteza de asta, a făcut întrecere. Era beat, drogat, că n-ai cum să iei stâlpii. A intrat intenționat. Cred că a vrut să se sinucidă, ori e beat sau drogat și nu și-a dat seama ce face.

Șoferul a fost rănit grav şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii desfășoară acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Trei stâlpi sunt rupți. A intrat intenționat, n-ai cum!" Un șofer a făcut prăpăd cu mașina pe un bulevard din București