Antena Meniu Search
x

Video Trei stewardese dintr-un avion Wizz Air care venea către Bucureşti, rănite în timpul turbulenţelor. Una dintre ele a fost tăiată pe faţă

Mai multe avioane au fost nevoite să survoleze oraşul pentru că nu au putut ateriza, iar altele au fost redirecţionate către Grecia sau Bulgaria. Trei însoțitoare de bord au suferit răni ușoare după ce un avion Wizz Air a fost afectat de turbulențe severe. Aeronava care venea de la Hamburg spre București a aterizat totuşi în siguranță pe Aeroportul Internațional Henri Coandă. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 14.06.2024 , 14:14

Potrivit informaţiilor pe care le avem până la acest moment, toate cele trei însoţitoare de zbor sunt în stare bună, niciuna nu a fost internată în spital. Au ajuns pe mâinile medicilor cu sperieturi şi răni minore. Una dintre ele a fost transferată la spitalul Floreasca a fost consultată şi lăsată să plece acasă, iar celelalte două au ajuns la spitalul Elias. Una dintre ele avea o tăietură în zona feţei, cealaltă o lovitură în zona genunchiului, ambele au fost deja externate.

Indiscliplina pasagerilor le-ar fi pus în pericol pe însoţitoare

Totul s-a întâmplat după ce avionul a intrat într-o zonă de turbulenţă cu puţin timp înainte să aterizeze pe avionul Henri Coandă. Specialiştii în aviaţie ne spun faptul că cel mai probabil în momentul în care comandantul de bord a anunţat faptul că toţi pasagerii trebuie să se aşeze pe locurile lor şi să îşi cupleze centurile, nu toată lumea s-a conformat, motiv pentru care stewardesele nu s-au putut aşeza şi ele pe locurile lor pentru că în astfel de situaţii, pe lângă pasageri şi însoţitori de zbor trebuie să îşo ocupe locurile şi să îşi cupleze centurile în aşa fel încât să nu se producă astfel de incidente.

Vezi și

Cel mai probabil indisciplina pasagerilor le-a făcut pe cele 3 însoţitoare de zbor să meargă prin cabină şi să-i redirecţioneze pe aceşti pasageri să îşi ocupe locurile, iar în momentul în care aeronava a intrat în zona de turbulenţe le-a surprins pe acestea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Ați avut probleme cu asigurarea locuinței când ați cerut despăgubiri după un incident?
Observator » Evenimente » Trei stewardese dintr-un avion Wizz Air care venea către Bucureşti, rănite în timpul turbulenţelor. Una dintre ele a fost tăiată pe faţă