Antena Meniu Search
x

Trei tinere, obligate ani la rând să se prostitueze și să cerșească pentru un bărbat din Sălaj. Erau supuse la bătăi crunte dacă nu se conformau regulilor

Caz de-a dreptul șocant în Sălaj. Trei copile au trăit ani buni un coșmar, obligate să se prostitueze și să cerșească pentru un bărbat. Fetele erau bătute dacă refuzau să se supună ordinelor. Mai mult, bărbatul trăia în concubinaj cu toate trei. 

de Redactia Observator

la 09.04.2024, 15:17

Trei tinere, obligate ani la rând să se prostitueze și să cerșească pentru un bărbat din Sălaj
Trei tinere, obligate ani la rând să se prostitueze și să cerșească pentru un bărbat din Sălaj - Profimedia (poză ilustrativă)

”La data de 08.04.2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sălaj au dispus reţinerea unui inculpat recidivist, cercetat pentru infracţiunile de trafic de minori, trafic de persoane şi viol, toate în formă continuată. Din materialul probator administrat a rezultat că, în perioada  2019 – aprilie 2024, inculpatul, în timp ce se afla în relaţii simultane de concubinaj cu trei persoane vătămate dintre care una minoră, a profitat de vulnerabilitatea acestora (provenind din familii cu situaţii materiale  la limita sărăciei şi  având un nivel redus de educaţie ) şi le-a obligat prin acte de violenţă fizică şi psihică să practice prostituţia şi cerşetoria în folosul său”, au transmis, marţi, IGPR şi DIICOT.

Copile bătute și obligate să se prostitueze

Sursele citate au rpecizat că victimele au fost adăpostite de către acesta în locuinţa sa şi constrânse să întreţină relaţii sexuale cu diverşi clienţi pe care îi racola prin intermediul unor anunţuri postate pe site-uri de profil.

”În situaţia în care vreuna dintre persoanele vătămate refuza să continue practicarea prostituţiei, era agresată în prezenţa celorlalte, pentru a le menţine astfel sub autoritatea sa şi într-o stare permanentă de dependenţă. Inculpatul a fost prins în flagrant, în timp ce exploata persoana vătămată minoră, pe care a transportat-o în municipiul Cluj-Napoca pentru practicarea prostituţiei şi cerşetoriei”, au mai transmis anchetatorii.

Bărbatul va fi prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Trei tinere, obligate ani la rând să se prostitueze și să cerșească pentru un bărbat din Sălaj. Erau supuse la bătăi crunte dacă nu se conformau regulilor