Antena Meniu Search
x

Trei tineri au ajutat un interlop să se ascundă, după ce a înjunghiat un bărbat, în Târgu Jiu. Poliţiştii i-au reţinut

Trei tineri au fost reținuți în județul Gorj, fiind bănuiți că au ajutat un interlop să scape după ce a înjunghiat un bărbat pe o stradă din Târgu Jiu, transmite Mediafax. Interlopul este în continuare căutat.

de Redactia Observator

la 11.10.2023, 10:16

Trei tineri au ajutat un interlop să se ascundă, după ce a înjunghiat un bărbat, în Târgu Jiu. Poliţiştii i-au reţinut
Trei tineri au ajutat un interlop să se ascundă, după ce a înjunghiat un bărbat, în Târgu Jiu. Poliţiştii i-au reţinut - Shutterstock

Polițiștii anunță că au continuat, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cercetările într-un caz de tentativă la infracțiunea de omor și au reținut, pentru 24 de ore, trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 34 de ani, din Târgu Jiu și comuna Vladimir, bănuiți de favorizarea făptuitorului.

Cei trei bărbați l-ar fi sprijinit pe interlopul de 29 de ani, din Târgu Jiu, după comiterea unei agresiuni din 23 septembrie să fugă.

Interlopul nu a fost încă găsit de poliţişti

"Readucem în atenția opiniei publice faptul că bărbatul este în continuare căutat de polițiști și încă o dată facem apel la cetățeni, în cazul în care dețin informații relevante cu privire la locul în care s-ar putea afla bărbatul căutat, să apeleze numărul de urgență 112", transmite IPJ Gorj.

Interlopul ar fi avut un conflict spontan cu un bărbat pe o stradă din Târgu Jiu și l-a înjunghiat cu un cuţit în abdomen. Medicii au anunţat apoi Poliţia că bărbatul a suferit mai multe plăgi produse prin înjunghiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Trei tineri au ajutat un interlop să se ascundă, după ce a înjunghiat un bărbat, în Târgu Jiu. Poliţiştii i-au reţinut