Antena Meniu Search
x

Filmul accidentului groaznic din Dej, cu trei tineri răniţi. O manevra greşită a şoferului de doar 18 ani le-a pus viaţa în pericol

Şoferul, în vârstă de 18 ani, s-a înscris într-o depăşire peste linia continuă, a pierdut controlul volanului şi s-a oprit cu maşina într-un cap de pod.

Vezi și

Şoferul, în vârstă de 18 ani, s-a înscris într-o depăşire peste linia continuă, a pierdut controlul volanului şi s-a oprit cu maşina într-un cap de pod. Apoi autoturismul a ajuns în şanţ. Şi tânărul de la volan, şi pasagerii, doi adolescenţi de 16 ani, au fost răniţi şi au ajuns la spital.

Pe linie continuă şi un drum umed, la care s-a adăugat lipsa de experienţă, băiatul de 18 ani aflat la volan a pierdut controlul maşinii. Autoturismul a ieşit de pe şosea şi s-a oprit într-un cap de pod, apoi a ajuns în şanţ. În urma impactului violent, toţi cei trei tineri aflaţi în automobil au fost răniţi. Martorii le-au sărit imediat în ajutor. Tot ei au sunat la 112. 

Fata a fost cel mai grav rănită. Băiatul de 16 ani şi şoferul s-au lovit şi ei la coloană, braţe şi picioare.

Martorii spun că tinerii au avut noroc că au scăpat cu viaţă, în condiţiile în care maşina s-a făcut praf în accident.

Poliţiştii de la Rutieră au deschis o anchetă penală în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului groaznic din Dej, cu trei tineri răniţi. O manevra greşită a şoferului de doar 18 ani le-a pus viaţa în pericol