Antena Meniu Search
x

Tren marfar, deraiat la Constanţa. Două vagoane-cisternă s-au desprins şi au ieşit de pe şine

La un pas de tragedie, după ce un tren marfar a deraiat dimineaţă la Constanţa. Două vagoane-cisternă s-au desprins şi au ieşit de pe şine în zona Haltei Traian.

de Redactia Observator

la 11.04.2021, 14:29

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Două vagoane tip cisternă, goale, au deraiat duminică, în municipiul Constanţa, la faţa locului deplasându-se pompierii şi un echipaj medical. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică, în zona Halta Traian din Constanţa după ce două vagoane tip cisternă, goale, au deraiat. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD, în total 8 subofiţeri intervenind în zona respectivă. 

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tren de marfă ar fi deraiat.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre vagoanele 10 şi 11 de la un tren de marfă, care au deraiat, blocând pasajul rutier de pe strada Nicolae Filimon”, a afirmat IPJ Constanţa.

Linia este una secundară şi aparţine unei firme private care o foloseşte pentru transportul de combustibil. Din fericire, cele două vagoane care au deraiat erau goale şi nimeni nu a fost rănit. Nu este primul incident pe această linie, despre care se ştie de mult că este veche şi cu probleme. De-a lungul timpului proprietarul a primit mai multe avertismente să o repare, lucru care nu s-a întâmplat încă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Tren marfar, deraiat la Constanţa. Două vagoane-cisternă s-au desprins şi au ieşit de pe şine