Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trenuri anulate 23 martie, din cauza ninsorii şi a viscolului. Lista actualizată a garniturilor care nu circulă

Trenuri anulate 23 martie. CFR a anulat zeci de curse din cauza condiţiilor meteo severe din România pe mai multe tronsoane de cale ferată.

de Redactia Observator

la 23.03.2018 , 12:11

Trenuri anulate 23 martie. CFR a anulat zeci de curse din cauza condiţiilor meteo severe din România pe mai multe tronsoane de cale ferată.

UPDATE 12:00 Sunt peste 60 de trenuri anulate din cauza zăpezii şi a viscolului, pe mai multe rute, anunţă CFR Călători. Este vorba de trenuri de călători, atât regio, cât şi interregio, care fac legătura între Bucureşti şi Constanţa sau Tulcea, între Sibiu şi Craiova şi între Buzău şi Constanţa.

CFR a publicat lista actualizată cu trenurile anulate în 23 martie.

Articolul continuă după reclamă

Totodată, compania anunţă întârzieri în Gara de Nord din Capitală, circulaţia trenurilor desfăşurându-se în condiţii de iarnă, însă toate secţiile de cale ferată sunt deschise.

Pe acelaşi subiect

La ora 07.00, CFR Călători a anunţat peste 40 de trenuri anulate din cauza ninsorilor, viscolului şi gerului.

CFR Călători actualizează periodic lista trenurilor anulate.

Ca urmare a avertizărilor meteo anunțate, circulaţia trenurilor de pasageri pentru perioada următoare se desfășoară în condiții de iarnă, anunţă compania pe Facebook.

În sud-estul țării s-a instituit Comandamentul de iarnă și echipele feroviare din unități (revizii, depouri, etc) sunt pregătite pentru intervenție în vederea asigurării condițiilor necesare desfăşurării în siguranţă a călătoriei cu trenul, menţionează compania feroviară.

În zonele afectate au fost retrase automotoarele și introduse locomotive diesel prevăzute cu pluguri pentru deszăpezire, iar unele trenuri au fost anulate, anunţă CFR Călători,

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Trenuri anulate 23 martie, din cauza ninsorii şi a viscolului. Lista actualizată a garniturilor care nu circulă