Antena Meniu Search
x

Tribunalul Prahova judecă astăzi contestaţiile celor trei inculpaţi din dosarul Ferma Dacilor. Vor să fie cercetați în libertate

Cei trei inculpaţi din dosarul Ferma Dacilor cer sa fie anchetaţi în libertate şi au contestat decizia primei instanţe. Omul de afaceri Cornel Dinicu, cel care administra din umbra complexul turistic, se află în arest preventiv, iar administratorii din acte sunt arestaţi la domiciliu. Toţi trei susţin că nu au nicio vină pentru incendiul în urma căruia au murit opt oameni. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 09.01.2024, 09:24

Vezi și

Contestaţia se va judeca astăzi la Tribunalul Prahova, Cornel Dinicu a fost arestat preventiv marţea trecută, iar ceilalţi doi administratori sunt în arest la domiciliu. Cei trei susţin că nu sunt un pericol pentru societate şi că nu vor încurca ancheta dacă vor fi lăsaţi în libertate, însă procurorii nu sunt de acceași părere.

Asta mai ales după spusele patronului Fermei Dacilor, care susţine că focul a fost pus de o mână criminală, aşadar a fost pus în mod intenţionat de către cineva. Procurorii spun că această ipoteză iese din calcul, inclusiv cea în care focul ar fi pornit de la o ţigară aprinsă. Potrivit referatului de arestare preventivă, anchetatorii spun că cel mai probabil cauza izbucnirii incendiului a fost un televizor aprins.

Anchetatorii au spus faptul că focul ar fi cuprins mai multe materiale din plastic, iar apoi s-ar fi extins la întreaga clădire. Reamintim faptul că tragicul eventiment s-a soldat cu moartea a opt persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Tribunalul Prahova judecă astăzi contestaţiile celor trei inculpaţi din dosarul Ferma Dacilor. Vor să fie cercetați în libertate