Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Triplă crimă pe Calea Moşilor din Capitală. O femeie şi doi dintre copiii săi, găsiţi morţi în apartamentul din Obor

Cadavrele a trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, au fost descoperite într-o locuinţă de pe Calea Moşilor, în centrul Capitalei. Din primele informaţii, ar fi vorba de o triplă crimă. Iată pe ce piste merg anchetatorii, potrivit primelor informaţii obţinute de Observator. 

de Cristina Filip

la 06.08.2024 , 21:47

Sunt trei cadavre, o mamă şi doi copii ai acesteia, care au fost găsiţi decedaţi într-un apartament dintr-un bloc aflat în zona Calea Moşilor din Capitală.

Triplă crimă pe Calea Moşilor, în Bucureşti

Apelul la 112 a venit în urmă cu scurt timp, un alt copil al femeii este cel care a sunat după ajutor în momentul în care şi-a dat seama că nu mai reuşeşte să ia legătura cu mama şi fraţii. Zona a fost împânzită de criminalişti, de poliţişti care caută probe, fac cercetări la faţa locului.

Vezi și

Potrivit unor surse, unul dintre suspecţi este la audieri în momentul de faţă, la secţia 8 de Poliţie. Ar fi vorba despre unul dintre copiii femeii găsite decedate. Rămâne de văzut dacă este vorba despre cel care a sunat la Poliţie sau despre un al patrulea copil al femeii. Crima a avut loc în cartierul Obor din Capitală.

Cristina Filip Like

Cred că profesia asta m-a ales pe mine înainte să o aleg eu pe ea. Nu întâmplător.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Triplă crimă pe Calea Moşilor din Capitală. O femeie şi doi dintre copiii săi, găsiţi morţi în apartamentul din Obor