Antena Meniu Search
x

Trupa Bon Jovi a revenit în România. Peste 50.000 de oameni au aşteptat cu nerăbdare momentul

Trupa Bon Jovi a revenit în România, spre bucuria fanilor care au aşteptat cu nerăbdare momentul. Unii au traversat mări şi ţări ca să-şi vadă idolii. Biletele s-au vândut ca pâinea caldă, iar Piaţa Constituţiei a fost plină până la refuz.

de Redactia Observator

la 22.07.2019, 10:57

Vezi și

Trupa Bon Jovi a revenit în România, spre bucuria fanilor care au aşteptat cu nerăbdare momentul. Unii au traversat mări şi ţări ca să-şi vadă idolii. Biletele s-au vândut ca pâinea caldă, iar Piaţa Constituţiei a fost plină până la refuz. Solistul a cântat toate melodiile care i-au adus gloria în anii 80, iar 50.000 de oameni i-au ţinut isonul.

O scenă impresionantă amplasată lângă Palatul Parlamentului, zeci de mii de oameni în delir şi un show incendiar. La al doilea concert în România, trupa Bon Jovi a debordat de energie.

Legendara trupă de rock americană a cântat melodiile de pe ultimul album, dar şi hiturile consacrate. Iar fanii, veniţi din toate colţurile ţării, dar şi din străinătate, au savurat fiecare piesă şi au aplaudat frenetic.

Solistul Jon Bon Jovi le-a promis fanilor un show memorabil şi s-a ţinut de cuvânt. Concertul a fost sold out, iar organizatorii au dezvăluit şi câteva secrete din culise.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trupa Bon Jovi a concertat pentru prima oară în România în 2011 şi promite să revină. Showul de aseară a făcut parte din turneul This House is not for sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Trupa Bon Jovi a revenit în România. Peste 50.000 de oameni au aşteptat cu nerăbdare momentul