Antena Meniu Search
x

Video Tur de forță al Prințului Charles, în București. De la Cotroceni la Guvern, apoi la Palatul Elisabeta

Vizită regală în România. Prinţul Charles a revenit în ţara noastră. Deşi a avut agenda plină, moştenitorul coroanei britanice i-a vizitat şi pe refugiaţii ucrainenii din Bucureşti.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 25.05.2022, 20:15

Vezi și

A fost un tur de forță al Prințului Charles, de la prânz și până seara, când a ajuns la centrul de refugiați de la ROMEXPO. Moștenitorul Coroanei Regale a dat mâna cu mai mulți copii ucraineni și a vorbit cu mai multe familii de refugiați. Această vizită face parte dintr-o serie de evenimente de sprijin pentru familiile de refugiați ucraineni din toată lumea.

Prințul Charles și-a început programul oficial cu o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, apoi a urmat o întrevedere cu premierul Nicolae Ciucă, la Palatul Victoria, și după ora 16 a ajuns și la Palatul Elisabeta. Acolo a fost așteptat de Custodele Coroanei Române, Principesa Margareta.

Prințul Charles este o prezență cu care ne-am obișnuit în Româna. Acesta iubește Transilvania și deține mai multe proprietăți. Nu ar fi surprinzător, așadar, să îl vedem și la casa din Viscri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tur de forță al Prințului Charles, în București. De la Cotroceni la Guvern, apoi la Palatul Elisabeta