Turc lăsat fără maşina pe care o conducea la intrarea în România

De Cristi Ioniţă.
Publicat: 30.12.2020, 12:18.
Actualizat: 30.12.2020, 12:20

Un turc de 40 de ani a fost lăsat fără maşina pe care o conducea în momentul în care se pregătea să intre în România prin Vama Giurgiu.

Maşina era căutată de autorităţile din Italia

Maşina a fost indisponibilizată de poliţiştii români de frontieră

Poliţia de Frontieră

Bărbatul de 40 de ani se pregătea să intre în România conducând un Opel a cărui valoare a fost stabilită la circa 90.000 de lei.

Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, în urma unor verificări suplimentare s-a stabilit că maşina figura în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Maşina a fost indisponibilizată de poliţiştii români de frontieră

Luat la întrebări de poliţiştii români de frontieră, bărbatul a precizat că maşina a fost cumpărată de soţia sa, din Italia, că ştia că există un litigiu, dar că a decis să folosească totuşi maşina, în speranţa că nu va fi depistat de organele de control.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tăinuire, iar maşina a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.