Antena Meniu Search
x

Turistă din UK, găsită într-un şopron din Maramureş, după ce iubitul a dat-o dispărută. Înainte, cei doi au consumat alcool şi s-au certat

O turistă din Marea Britanie a pus pe jar salvamontiştii din judeţul Maramureş, după ce iubitul ei a dat-o dispărută în toiul nopţii. Cei doi erau cazaţi la o pensiune din zona Mara. Şase ore au căutat-o salvatorii montani, împreună cu poliţiştii. S-a folosit şi o dronă, a fost adus inclusiv un câine de urmă, iar spre dimineaţă femeia a fost găsită. Surprinzător dormea într-un şopron aflat la marginea pădurii. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 07.06.2024 , 13:59

Pe fondul consumului de alcool, între cei doi iubiţi a pornit un adevărat scandal. Iniţial, angajaţii pensiunii la care erau cazaţi au încercat să aplaneze conflictul, dar în momentul în care au văzut că femeia de 32 de ani a dispărut, iar bărbatul a luat o maşină către altă localitate s-au panicat şi au cerut ajutor la 112.

La faţa locului au venit mai multe echipaje de poliţie, dar şi salvamontişti, iar femeia a fost găsită într-un şopron, după şase ore de căutări. Între timp, înainte să fie găsită, la pensiune a revenit şi iubitul tinerei. Cei doi nu au vrut să depună plângere la poliţie. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Evenimente » Turistă din UK, găsită într-un şopron din Maramureş, după ce iubitul a dat-o dispărută. Înainte, cei doi au consumat alcool şi s-au certat