Antena Meniu Search
x

Video Turiştii au profitat din plin de ultimele zile de plajă. Hotelierii s-au întrecut în oferte

E ultimul weekend înainte să înceapă şcoala, aşa că turiştii profită de aceste zile de plajă. Iar hotelierii au tras tare pe ultima sută de metri cu tot felul de oferte. Au profitat de această vară să mai recupereze din banii pe care i-au pierdut în primul an de pandemie.

de Redactia Observator

la 11.09.2021, 20:30

Vezi și

Cum vremea este încă bună, turiştii încă se mai bucură de ultimele zile de plajă, mai ales că aglomeraţia din plin sezon s-a mai domolit. Începutul şcolii i-a făcut pe mulţi să se întoarcă mai devreme acasă. "Am venit miercuri şi ne întoarcem duminică acasă, că încep şcolile. Doamne ajută să înceapă şcolile fizic. Încercăm să profităm, cât mai avem", spune o turistă.

Chiar dacă se distrează, cei mici sunt deja cu gândul la şcoală. "Am prieteni buni la şcoală, ţin la ei şi-mi plac" sau "Trec clasa a 2-a şi abia aştept să înceapă şcoala", sunt câteva dintre reacţiile copiilor.

Ca în fiecare an, septembrie aduce plaje mai goale, aşa că cine a venit pentru relaxare şi linişte s-a putut bucura de asta.

Ultimul weekend înainte de începerea şcolii e bun şi pentru hotelieri, care spun că a fost un an extraordinar. La sfârşit de sezon încă au peste 80% grad de ocupare. "Avem în continuare clienţi destul de mulţi, având în vedere că şi vremea ţine cu noi. A fost un an bun. Avem în continuare pregătite surprize pentru ei, chiar dacă este finalul sezonului", spune Sergiu Filip, managerul unui restaurant. "Dacă vremea ne ajută şi facilităţile noastre de indoor vor funcţiona la capacitate optimă, vom ţine deschis tot anul", a declarat Cosmin Oprina, şef de recepţie al unui hotel. Până să fie nevoiţi să stea doar în interior, toţi profită de apă pentru o ultimă bălăceală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Turiştii au profitat din plin de ultimele zile de plajă. Hotelierii s-au întrecut în oferte