Antena Meniu Search
x

Ucraina este în prag de război! Explozii şi incendii peste tot

Situaţia din Ucraina este din ce în ce mai gravă. După terminarea armistiţiului lucrurile s-au înrăutăţit.

 Situaţia din Ucraina este din ce în ce mai gravă. După terminarea armistiţiului lucrurile s-au înrăutăţit. Astfel, astăzi, fortele armatei ucrainene au lansat un atac de artilerie masiv în oraşul Kramatorsk, din regiunea Donetk.

"O luptă puternică s-a dus în oraş, care a fost la propriu acoperit de obuze. Explozii puternice s-au auzit cu o frecvenţă ca de armă automată", a povestit un reprezentant al miliţiilor locale.

De asemenea, mai multe clădiri rezidenţiale de la Krasnogorka, langa Kramatorsk au luat foc din cauza bombardamentelor. Deocamdată nu se cunosc date despre eventuale victime. În cursul nopţii, localnicii s-au adăpostit în beciuri şi buncăre, iar comunicaţiile au căzut în tot oraşul.

Mai mult, deasupra oraşului au apărut avioane de luptă. Focurile de armă au început să răsune din nou, alături de focurile de artilerie, iar sirenele s-au declanşat în întregul oraş.

De asemeena, astăzi, în Donetk un granicer ucrainean a murit şi alţi opt au fost răniţi, iar un avion de atac al armatei ucrainene a fost lovit de rachetele separatiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Ucraina este în prag de război! Explozii şi incendii peste tot