Antena Meniu Search
x

Ucrainean de 34 de ani, salvat de salvamontişti în Maramureş, după ce a sunat noaptea la 112 şi a spus că s-a rătăcit pe munte

Cetăţeanul ucrainean care a sunat la 112 anunţând că s-a rătăcit pe munte , în judeţul Maramureş, a fost recuperat de salvamontişti miercuri dimineaţă, fiind preluat de o ambulanţă.

de Redactia Observator

la 18.10.2023, 08:51

”Ucraineanul în vârstă de 34 de ani rătăcit a fost găsit şi predat echipajului de pe ambulanţă. Acţiune încheiată în jurul orei 04:30. Salvatorii se întorc la bază”, a transmis Salvamont Maramureş.

Marţi seară, salvamontiştii anunţau o acţiune în derulare în Munţii Maramureşului, Vf Polonica, pentru recuperarea şi evacuarea unui cetăţean ucrainean care a sunat la 112 anunţând că este pe munte rătăcit şi are nevoie de ajutor, o echipă plecând în zonă pentru recuperarea şi extragerea persoanei rătăcite.

”Având în vedere ultimele intervenţii timpul estimat pentru evacuare va fi între 6 şi 8 ore în condiţii meteo grele”, estimau salvamontiştii cu puţin timp înainte de miezul nopţii, potrivit News.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Ucrainean de 34 de ani, salvat de salvamontişti în Maramureş, după ce a sunat noaptea la 112 şi a spus că s-a rătăcit pe munte