Antena Meniu Search
x

Ucrainean în stare de hipotermie severă, căutat de salvamontiști și polițiști în Munții Maramureșului. Intervine și un elicopter

Salvamontişti şi poliţişti de frontieră caută, luni după-amiază, în Munţii Maramureşului, un bărbat din Ucraina despre care există informaţii că este în stare de hipotermie severă şi nu se mai poate deplasa. A fost chemat în sprijin şi elicopterul.

de Redactia Observator

la 22.01.2024, 16:28

Intervenţie a salvamontiştilor
Intervenţie a salvamontiştilor - Facebook

Un bărbat ucrainean este căutat luni de salvamontiști și polițiști de frontieră în Munții Maramureșului. În sprijinul lor, intervine și un elicopter.

Salvamontiștii din Maramureș caută un ucrainean în stare de hipotermie severă

„Un bărbat din Ucraina a dat alarma menționând că în zona prin care a trecut se afla un alt bărbat ucrainean care are nevoie de ajutor, acesta aflându-se într-o hipotermie severă cu degerături și nu se mai poate deplasa”, susțin salvamontiștii.

Conform acestora, o echipă de salvatori montani și polițiști de frontieră se deplasează în zona menționată. „Datorită informațiilor privind starea precară de sănătate a cetățeanului ucrainean precum și tinând cont de condițiile meteo deosebite s-a solicitat în sprijin și elicopterul”, a transmis Salvamont Maramureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Ucrainean în stare de hipotermie severă, căutat de salvamontiști și polițiști în Munții Maramureșului. Intervine și un elicopter