Antena Meniu Search
x

Ucrainean mort în România, după ce trecuse ilegal graniţa. A fost găsit inconştient pe malul Tisei, alături de doi bărbaţi

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, cu cetăţenie ucraineană, şi-a găsit sfârşitul în România. Acesta a fost găsit alături de alţi doi bărbaţi pe malul românesc al râului Tisa, după ce au trecut ilegal graniţa. Văzându-l pe unul dintre ei în stare de inconştienţă, poliţiştii de Frontieră maramureşeni au chemat în ajutor un echipaj SMURD. Medicii n-au mai putut face însă nimic pentru ucrainean, care a murit la spital.

de Redactia Observator

la 23.02.2023 , 15:43

Poliţia de Frontieră
Trei bărbaţi au trecut ilegal graniţa în România - Poliţia de Frontieră (scop ilustrativ)

A trecut graniţa ilegal în România, dar şi-a găsit aici sfârşitul. Un ucrainean în vârstă de 52 de ani a murit, joi, în Maramureş. Bărbatul a fost descoperit inconştient, pe malul românesc al râului Tisa, alături de alţi doi bărbaţi cu care venise în România. Cei trei au fost descoperiţi de poliţiştii de Frontieră în apropierea vămii Sighetu Marmației, în jurul orei 13:20.

Ucraineanul, mort în Maramureş

Poliţiştii maramureşeni au solicitat sprijinul unui echipaj SMURD, aflat în incinta punctului de trecere a frontierei. Ulterior, bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației, pentru ajutor specializat. Acesta nu a avut însă zile şi a fost declarat decesul. Potrivit primelor informaţii obţinute de Observator, nu au fost precizate cauzele morţii.

Articolul continuă după reclamă

A fost o zi marcată de incidente în Maramureş. Un grup de turişti străini a fost surprins, joi, de o avanlanşă produsă în Munţii Rodnei, Maramureș. Din primele informaţii, o persoană a murit şi alte două sunt în viaţă şi vor fi evaluate medical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Evenimente » Ucrainean mort în România, după ce trecuse ilegal graniţa. A fost găsit inconştient pe malul Tisei, alături de doi bărbaţi