Antena Meniu Search
x

Video Ucraineanul care a murit strivit în accident după ce şi-a înjunghiat soţia era băut. Victima este în stare critică

Un cetăţean ucrainean, care și-a înjunghiat soția pe o stradă din Galaţi, a murit într-un accident rutier, în timp ce încerca să fugă cu mașina din România. Autoturismul acestuia a intrat frontal într-un TIR. Din primele informaţii, se pare că înainte de tragedie bărbatul consumase băuturi alcoolice. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 28.07.2023, 13:38

Vezi și

În noaptea trecută, pe fondul consumului de alcool a avut locun conflict spontan pe o stradă din Galaţi, între femeia de 28 de ani şi bărbatul de 33 de ani de origine ucraineană. Ar fi înjunghiat-o într-un impuls nervos de mai multe ori, după care a încercat să fugă.

Femeia se află în stare gravă, la spital

A fost făcut un apel la 112 în jurul orei 3.30 azi noapte. Femeia a fost luată cu o ambulanţă şi a fost dusă la spital; medicii au reuşit să o stabilizeze dar se află încă în stare gravă şi va mai rămâne internată. La scurt timp după acest moment s-a anunţat şi existenţa unui accident rutier, în urma căruia un bărbat şi-a pierdut viaţa. Se pare că era vorba chiar de bărbatul de 33 de ani care o înjunghiase pe femeie.

Bărbatul înceca să fugă din ţară când a avut loc accidentul

Pe fondul neatenţiei şi în stare de ebrietate, ucraineanul a intrat cu maşina într-o autoutilitară cu remorcă, care era staţionată pe marginea drumului.

A murit pe loc, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru acesta. Bărbatul încerca să fugă din ţară în momentul în care a avut loc accidentul. Au fost deschise două dosare penale, atât pentru acest accident, cât şi pentru atacul pe care l-a avut bărbatul asupra femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Ucraineanul care a murit strivit în accident după ce şi-a înjunghiat soţia era băut. Victima este în stare critică