Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ucraineanul care a murit strivit în accident după ce şi-a înjunghiat soţia era băut. Victima este în stare critică

Un cetăţean ucrainean, care și-a înjunghiat soția pe o stradă din Galaţi, a murit într-un accident rutier, în timp ce încerca să fugă cu mașina din România. Autoturismul acestuia a intrat frontal într-un TIR. Din primele informaţii, se pare că înainte de tragedie bărbatul consumase băuturi alcoolice. 

de Clara Mihociu

la 28.07.2023 , 13:38

În noaptea trecută, pe fondul consumului de alcool a avut locun conflict spontan pe o stradă din Galaţi, între femeia de 28 de ani şi bărbatul de 33 de ani de origine ucraineană. Ar fi înjunghiat-o într-un impuls nervos de mai multe ori, după care a încercat să fugă.

Femeia se află în stare gravă, la spital

A fost făcut un apel la 112 în jurul orei 3.30 azi noapte. Femeia a fost luată cu o ambulanţă şi a fost dusă la spital; medicii au reuşit să o stabilizeze dar se află încă în stare gravă şi va mai rămâne internată. La scurt timp după acest moment s-a anunţat şi existenţa unui accident rutier, în urma căruia un bărbat şi-a pierdut viaţa. Se pare că era vorba chiar de bărbatul de 33 de ani care o înjunghiase pe femeie.

Vezi și

Bărbatul înceca să fugă din ţară când a avut loc accidentul

Pe fondul neatenţiei şi în stare de ebrietate, ucraineanul a intrat cu maşina într-o autoutilitară cu remorcă, care era staţionată pe marginea drumului.

A murit pe loc, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru acesta. Bărbatul încerca să fugă din ţară în momentul în care a avut loc accidentul. Au fost deschise două dosare penale, atât pentru acest accident, cât şi pentru atacul pe care l-a avut bărbatul asupra femeii.

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » Ucraineanul care a murit strivit în accident după ce şi-a înjunghiat soţia era băut. Victima este în stare critică