Antena Meniu Search
x

Video "Uite ce-i dă în cap!" Adolescentă lovită cu pumnii și picioarele de alte fete, într-o stație de autobuz din Baia Mare. Alți tineri râd și filmează

O adolescentă a fost atacată și bătută crunt de alte fete, într-o stație de autobuz din centrul orașului Baia Mare. Momentul șocant a fost surprins de martori, care, în loc să oprească abuzul, au preferat să filmeze scenele și să se amuze de pe margine.

de Redactia Observator

la 04.01.2024, 12:22

Vezi și

"Uite ce-i dă în cap!", se aude în înregistrare unul dintre cei care filmează bătaia.

Adolescentă bătută crunt pe o stradă din Baia Mare. Martorii au preferat să filmeze

Imaginile arată cum fata este prinsă de alte adolescente, într-o stație de autobuz, și lovită fără milă cu pumnii și picioarele. În timp ce copila este trasă de păr, alte persoane privesc de la distanță, se distrează și, în loc să intervină, preferă să filmeze cu telefonul mobil.

Conform presei locale, care a publicat înregistrarea, victima s-a prezentat aseară la sediul Poliției Municipiului Baia Mare, însoțită de tatăl ei, unde au depus plângere. Cercetările continuă în acest caz, fiind deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Uite ce-i dă în cap!" Adolescentă lovită cu pumnii și picioarele de alte fete, într-o stație de autobuz din Baia Mare. Alți tineri râd și filmează