Antena Meniu Search
x

Video "Uite mascaţii ăia câţi sunt". Momentul în care un dealer din Timiş e ridicat de poliţişti de pe stradă, după ce a fost prins cu o cantitate uriaşă de cocaină

Drogurile i-au pus în mişcare pe poliţiştii de la Crimă Organizată din Timişoara care au prins un bărbat în flagrant, în timp ce transporta cu maşina, cocaină. Vorbim despre un dealer de droguri care era filat în cadrul unei acţiuni de prindere a unei reţele care vindea droguri, la colţ de stradă. Nouă percheziţii s-au făcut în trei judeţe, iar la descinderi s-au găsit mai multe tipuri de substanţe interzise. 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 22:16

Vezi și

- L-au luat pe domnul!

- Uite, mascaţii ăia câţi sunt!

Dealerii erau amplasaţi în zone frecventate de tineri

Iulia Pop, reporter Observator: Reţeaua era orientată spre vânzarea stradală. Practic, aveau oameni amplasaţi în zone cheie, frecventate de tineri. Acolo îşi găseau şi clienţii cărora le vindeau cocaină, metamfetamină, canabis sau ecstasy. Flagrantul organizat ieri în Dumbrăviţa, lângă Timişoara, a fost doar startul celorlalte percheziţii care au avut loc în Timiş, Cluj şi Mehedinţi, nouă în total, pentru destructurarea unei grupări specializată în droguri de risc şi mare risc. Bărbatul prins în trafic avea asupra sa cocaină şi tocmai de aceea, a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Poliţiştii au descoperit cantităţi uriaşe de droguri de mare risc

Iulia Pop, reporter Observator: La percheziţiile care au avut loc în Timiş, dar şi în ţară, au fost descoperite cantităţi mari de droguri, telefoane mobile şi sume importante de bani. Şase suspecţi au fost reţinuţi încă de aseară şi în urmă cu puţin timp i-am filmat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, acolo unde au ajuns cu propunerea de arestare preventivă. Sunt cercetaţi într-un dosar de droguri de risc şi mare risc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Uite mascaţii ăia câţi sunt". Momentul în care un dealer din Timiş e ridicat de poliţişti de pe stradă, după ce a fost prins cu o cantitate uriaşă de cocaină