Antena Meniu Search
x

Video Ultimele imagini cu adolescenta de 13 ani dispărută fără urmă din Sighetu Marmației. Copila a fost surprinsă plimbându-se la pas prin oraș

Este o mobilizare fără precedent, în Sighetu Marmației, după ce o copilă de doar 13 ani a plecat de acasă și nu a mai revenit.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 13.11.2023, 18:48

Vezi și

De ieri, fetița este căutată atât de polițiști, de grăniceri, de jandarmi, dar și de localnici, care au început să ia la pas pădurile din apropiere. Familia a anunțat că are și o recompensă de oferit celui care va ajuta la găsirea minorei.

Ultimele imagini cu adolescenta dispărută

Camerele de supraveghere au surprins-o pe copilă cum mergea la pas prin oraș. Cu toate acestea, salvatorii nu au foarte multe informații, motiv pentru care scotocesc zonele în care ar fi fost zărită ultima oară. Polițiștii de frontieră au ridicat și drone pentru a putea avea o imagine de ansamblu, dar vremea este dificilă.

Când a plecat ieri de acasă, copila purta o haină neagră și încălțăminte de culoare albă. De atunci nu s-a mai întors și nici nu a mai răspuns la telefon. Potrivit rudelor, este prima oară când cea mică a plecat de acasă. Tot rudele au anunțat și o recompensă pentru cel care va ajuta la găsirea ei.

Autoritățile au lansat și o alertă de copil dispărut. Cine o vede pe cea mică sau are informații care pot duce la găsirea ei este sfătuit să sune la numărul 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ultimele imagini cu adolescenta de 13 ani dispărută fără urmă din Sighetu Marmației. Copila a fost surprinsă plimbându-se la pas prin oraș