Antena Meniu Search
x

Video Ultimele imagini cu adolescentul de 16 ani, care a murit după ce maşina în care se afla s-a răsturnat pe un câmp din Teleorman

Multe întrebări după accidentul din Teleorman, în care un tânăr de 16 ani şi-a găsit sfârşitul. Adolescentul, împreună cu alţi cinci copii, au urcat în maşina şoferului de 33 de ani, din Suceava, pe care abia îl cunoscuse pe internet.

de Monica Palade

la 03.04.2023, 15:25

Vezi și

Ultimele clipe din viaţa băiatului au fost surprinse în imagini de camerele de supraveghere din sat. Adolescentul împreună cu alţi copii îl urmează pe şofer la magazin, după care pleacă. Sunt imaginile care ar putea ajuta la rezolvarea cazului sau măcar să facă lumină. 

A fost aruncat din maşină

Ulterior, băiatul s-a urcat pe scaunul din dreapta şoferului, în timp ce ceilalţi copii erau înghesuiţi pe bancheta din spate. Pe DN65 A, între Dobrotești și Cucuieti, din cauza viteze excesive, într-o curbă mașina s-a răstunat în afara părții carosabile.

Minorul de 16 ani, din dreapta, care nu purta centura de siguranță, a fost azvârlit din mașină și a suferit răni cumplite, murind pe loc. Ceilalţi copii au fugit de la locul accidentului, ulterior ei au ajuns la spitalele din Teleorman şi Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Ultimele imagini cu adolescentul de 16 ani, care a murit după ce maşina în care se afla s-a răsturnat pe un câmp din Teleorman