Antena Meniu Search
x

Video Răsturnare de situație în cazul accidentului din Teleorman, în care un adolescent a murit nevinovat. Alți cinci copii ar fi fost înghesuiți în mașină

Un accident teribil care a avut loc, seara trecută, în comuna Dobroteşti, din Teleorman, în urma căruia a murit un adolescent în vârstă de 16 ani ridică multe semne de întrebare. Maşina condusă de un bărbat în vârstă de 33 de ani din Suceava s-a răsturnat pe un câmp, iar adolescentul care nu purta centura a murit pe loc. Şoferul le-a declarat poliţiştilor că în maşină erau doar el şi băiatul pe care l-ar fi cunoscut pe o reţea de socializare. Ieri, ar fi venit special de la Suceava să-l întâlnească. Câteva ore mai târziu a ieşit la iveală că în autoturism, pe bancheta din spate, s-ar fi aflat încă 5 copii, cel mai mic de doar 11 ani. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 03.04.2023, 14:39

Vezi și

Un accident cât de poate de controversat a avut loc în cursul serii trecute, în județul Teleorman. Inițial, polițiștii au vorbit despre o persoană decedată, un tânăr de 16 ani aflat pe locul din dreapta șoferului, și o altă persoană, în vârstă de 33 de ani, care se afla la volanul mașinii.

Interesant este că, încă din cursul zilei de ieri, că șoferul venise tocmai din Suceava, pentru a se întâlni cu acest adolescent de 16 ani, fără să aibă vreo legătură, în primă fază, unul cu celălalt.

Copiii are s-ar fi aflat pe bancheta din spatele mașinii ar fi luați de șofer la ocazie

În urma verificărilor, s-a dovedit că pe bancheta din spatele acestui autoturism, care a fost implicat în accidentul rutier, s-ar mai fi aflat alți cnci copii care, imediat după producerea accidentului, ar fi plecat pe propriile picioare, fiind răniți ușor, până la locuințele lor. Ulteror, părinții au sunat la 112 și așa au ajuns la mai multe spitale, inclusiv la spitalul Budimex din Capitală.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii urmează să facă cercetări suplimentare, pentru a lămuri care este legătura între șoferul de 33 de ani, acuzat în acest moment de ucidere din culpă, cu băiatul de 16 ani care și-a pierdut viața și, de asemenea, ce căutau acei copii pe bancheta din spate a mașinii.

Primele informații arată că aceștia ar fi fost luați la ocazie.

Ce spune IPJ Teleorman

În ziua de 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 poliție rurală Dobrotești s-au sesizat cu privire la faptul că pe DN 65 A, pe raza comunei Dobrotești, sat Merișani a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au constatat următoarele: 

În timp ce un bărbat în vârstă de 33 de ani din comuna Valea Moldovei, jud. Suceava conducea un autoturism pe DN 65 A, pe raza comunei Dobrotești, în direcția comunei Didești din cauze care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor ar fi pierdut controlul autoturismului și a lovit șanțul adiacent părții carosabile, răsturnându-se pe câmp,  în partea dreaptă a direcției sale de mers.  În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul unui tânăr în vârstă de 16 ani din comuna Didești,  pasager pe locul din dreapta al autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se propune soluție prin parchet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situație în cazul accidentului din Teleorman, în care un adolescent a murit nevinovat. Alți cinci copii ar fi fost înghesuiți în mașină