Antena Meniu Search
x

ULTMA ORĂ: S-a aflat CAUZA MORŢII lui Patrick Ekeng! Inima fotbalistului era prea mare pentru corpul său

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit din cauza unei afecţiuni cardiace, numită hipertrofie cardiacă, susţin legiştii.

Mijlocaşul dinamovist ar fi avut inima prea mare pentru corpul său.

Medicul legist Abdo Salem a declarat, pentru Agerpres, că în urma autopsiei efectuate s-a constatat că jucătorul dinamovist avea o problemă la inimă. "Am constatat inima mai mare și pentru un sportiv. (...) Această hipertrofie predispune la tulburări de ritm și stop cardiac. A avut o problemă cardiacă - aceasta a fost cauza decesului", a spus legistul.

El a arătat că mai sunt așteptate și rezultatele analizelor. "Prima parte am făcut-o. Acum așteptăm analizele laboratoarelor să ne trimită rezultatele. Dacă nu era nevoie de ele nu prelevam probele. Avem nevoie şi de aceste rezultate", a explicat medicul.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a decedat, vineri seară, după ce s-a prăbușit pe gazon în minutul 70 al partidei cu FC Viitorul. Din momentul în care s-a prăbușit pe teren și până când a ajuns la Spitalul de Urgență lui Patrick Ekeng nu i s-a făcut nici o manevră se resuscitare. Pe teren, atât cât se poate observa din înregistrările camerelor de luat vederi, nimeni nu a făcut masaj cardiac și nici nu i s-a montat aparatul de monitorizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » ULTMA ORĂ: S-a aflat CAUZA MORŢII lui Patrick Ekeng! Inima fotbalistului era prea mare pentru corpul său