Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 16 ani a murit înecat într-un lac din Vaslui. A fost văzut de un bărbat în timp ce intra în apă

Tragedie într-o localitate din Vaslui, după ce un adolescent de 16 ani a murit înecat, după ce a intrat în apa unui râu.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 11.05.2022, 21:16

Un adolescent de 16 ani a murit înecat într-un lac din Vaslui. A fost văzut de un bărbat în timp ce intra în apă
Un adolescent de 16 ani a murit înecat într-un lac din Vaslui. A fost văzut de un bărbat în timp ce intra în apă - Shutterstock

Nenorocirea s-a întâmplat în localitatea Moreni, comuna Deleni. Alarma a fost dată de un bărbat care a anunţat că a văzut un tânăr de aproximativ 15-16 ani care a intrat în apa unui lac, dar nu a mai ieşit. Mai multe echipaje au ajuns la faţa locului şi au început căutările pentru a-i da de urmă tânărului. 

Adolescentul a fost găsit înecat

”Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  "Podul Înalt" al judeţului Vaslui au fost sesizaţi prin apel la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112, de către un  cetăţean care afirma că a văzut un tânăr în vârstă de aproximativ 16 ani care a intrat în apa unui lac din localitatea Moreni, comuna Deleni şi nu a mai ieşit la suprafaţă”, a transmis, miercuri seară, ISU Vaslui.  

În cele din urmă pompierii au reuşit să îl găsească însă acesta a fost declarat decedat de către medicii ajunşi la faţa locului. 

”În urma cu doar câteva minute, trupul băiatului în vârstă de 16 ani care era căutat în acumularea din localitatea Moreni, comuna Deleni a fost scos din apă. Din nefericire, copilul nu prezintă semne vitale. La intervenţie au participat 12 pompieri militari, care au încadrat  două autospeciale, două bărci pneumatice şi o ambulanţă SMURD tip C1 (TIM)”, au mai transmis pompierii.  

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii acestui eveniment.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un adolescent de 16 ani a murit înecat într-un lac din Vaslui. A fost văzut de un bărbat în timp ce intra în apă