Antena Meniu Search
x

Video Un agent de poliţie din Sibiu s-a transformat în hoţ în timpul liber. A fost prins când încerca să fure mai multe produse din supermarket

În timpul programului - poliţist, în timpul liber - hoţ. Un agent de poliţie din Sibiu a fost prins la furat. Bărbatul se afla în afara programului şi a încercat să iasă cu produsele din hypermarket, fără să plătească. Nu a scăpat însă de vigilenţa paznicului care a chemat imediat poliţiştii, adica pe colegii celui prins.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 03.06.2022, 14:25

Vezi și

Poliţistului i-a fost întocmit dosar penal pentru furt, dar este şi cercetat disciplinar la secţia de poliţie de unde lucrează, deci şi-ar putea pierde şi locul de muncă. 

Poliţist, hoţ în timpul liber

Totul s-a întâmplat ziua în amiaza mare într-un supermarket din Şelimbăr. Agentul îmbrăcat în civil şi aflat în timpul liber s-a plimbat preţ de câteva minute printre rafturi după care a pus în coş o bucată de unt şi două şampoane.

A încercat să plece fără să plătească, ocolind casele de marcat, dar la ieşire a fost oprit de agentul de pază. acesta i-a luat produsele pe care încerca să le fure şi a anunţat poliţia. El a fost lăsat să plece acasă şi va fi cercetat în libertate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un agent de poliţie din Sibiu s-a transformat în hoţ în timpul liber. A fost prins când încerca să fure mai multe produse din supermarket