Antena Meniu Search
x

Un american, aflat în vizită în România, a scăpat ca prin minune după ce a rămas agăţat cu motocicleta deasupra unei râpe pe Transfăgărăşan

Un motociclist american, aflat în vizită în România, a scăpat ca prin urechile acului de o tragedie, marţi, pe Transfăgărăşan. Motocicleta pe care se afla a derapat şi s-a oprit la mică distanţă de o prăpastie adâncă de zeci de metri. Salvarea bărbatului a fost geanta vehiculului (side-case), care a ramas agăţată de parapetul de pe marginea drumului. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 14.09.2022, 15:29

Motocicletă rămasă agăţată de un parapet pe Transfăgărăşan
Motocicletă rămasă agăţată de un parapet pe Transfăgărăşan - Facebook Timotour

Într-o postare pe Facebook un martor al accidentului a povestit cele întâmplate şi îl numeşte pe bărbat ca fiind "cel mai norocos motociclist".

Totul s-a întâmplat după ce într-o curbă, motocicleta a derapat pe o pată de ulei. Din inerţie, vehiculul și-a continuat traiectoria, cu tot cu bărbatul rămas în șa, şi a trecut peste parapet. Ulterior, motocicleta americanului a fost ridicată de acolo de o maşină specializată în astfel de intervenţii, povesteşte acelaşi martor. 

Din fericire motociclistul nu a fost rănit însă cu siguranţă a tras o sperietură zradvănă, care îl va face de fiecare dată să îşi aducă aminte de vizita în ţara noastră. 

"Ieri pe Transfăgărășan am dat de cel mai norocos motociclist pe care l-am întâlnit vreodată. Un american în vizita în România, cu o motocicleta închiriată a derapat pe o pata de ulei la al 3 lea viraj pe coborâre și din inerție motocicleta și a continuat traiectoria cu el în șa trecând peste parapet (în zona aceea era foarte jos) și motocicleta ținându-se doar în side case. In jos era o diferență de nivel de cel puțin 20 de metri. Eram sus cu alți câțiva motociclisti, ne cazesem și eram la pas cand am văzut motocicleta după parapet și am mers sa vedem ce s a întâmplat. Pana am coborât a venit și o mașină sa ridice motorul și ne a zis americanul ca din câți motocicliști au trecut (majoritatea străini), nu a oprit niciunul sa ajute. Asta mi se pare extrem de aiurea. Nu găsesc nicio explicație. Ma bucur însă că a scăpat cu viață americanul și nu mi vine a crede cât de norocos a fost și ca am putut ajuta. Aveți grija de voi și conduceți prudent!"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un american, aflat în vizită în România, a scăpat ca prin minune după ce a rămas agăţat cu motocicleta deasupra unei râpe pe Transfăgărăşan