Antena Meniu Search
x

Galerie foto Angajatul unei firme de pază şi-a găsit sfârşitul pe o şosea din Constanţa. A murit pe loc după ce s-a răsturnat cu maşina

De un sfârşit tragic a avut parte un şofer de 59 de ani, angajat al unei firme de pază, pe DN2A între localităţile Curcea şi Stupina, din judeţul Constanţa. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 19.03.2024, 08:11

Vezi și

Bărbatul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. La sosirea medicilor, bărbatul era deja în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor salvatorilor, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Celălalt pasager din autoturism a ajuns în stare gravă la spital. Lângă maşina tamponată a fost găsite şi două sticle de bere. Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat, de 59 de ani, ar fi condus un autoturism şi ar fi pierdut controlul direcţiei iar vehiculul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului rutier conducătorul auto a decedat şi un pasager, un bărbat de 58 de ani, a fost rănit", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Angajatul unei firme de pază şi-a găsit sfârşitul pe o şosea din Constanţa. A murit pe loc după ce s-a răsturnat cu maşina