Antena Meniu Search
x

Video Un apel la 112 anunţa că un turist ar fi căzut pe un traseu din munţii Rodnei. Ajunşi la el, salvamontiştii au descoperit că omul era doar foarte beat

Misiune mai puţin obişnuită pentru salvamontiştii din Maramureş. Un apel la 112 a anunțat că un turist aflat în munții Rodnei are nevoie de ajutor după ce ar fi căzut și s-ar fi lovit la picior.

de Redactia Observator

la 09.07.2023, 08:47

Vezi și

Când au ajuns la faţa locului, salvamontiștii din Borșa au remarcat, însă, că turistul nu se mai ţinea pe picioare...findcă era beat criţă. Bărbatul, de 38 de ani din Cluj, nu a vrut nici în ruptul capului să coboare de pe munte, cu ajutorul salvamontiștilor pentru că pe picioarele lui clar nu reușea.

În cele din urmă, după multe negocieri l-au convins să coboare. Pentru prevenirea unor astfel de situaţii, salvamontiştii le recomandă turiştilor să nu consume băuturi alcoolice pe tot parcursul drumeţiei, deoarece un pas greşit le-ar putea pune viaţa în pericol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un apel la 112 anunţa că un turist ar fi căzut pe un traseu din munţii Rodnei. Ajunşi la el, salvamontiştii au descoperit că omul era doar foarte beat