Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un apropiat al preşedintelui Iohannis, mort pe Dealul Negru. Titi Mitea a sfârşit, noaptea trecută, într-un groaznic accident rutier (Imagini dramatice)

Tragedie rutieră, noaptea trecută, pe Dealul Negru. Fostul prefect de Sibiu Ilie Mitea, un apropiat al preşedintelui Klaus Iohannis, a murit într-un groaznic accident pe DN7, în zona localității Milcoiu. Avea 66 de ani.

de Redactia Observator

la 22.06.2018 , 09:05

Tragedie rutieră, noaptea trecută, pe Dealul Negru. Fostul prefect de Sibiu Ilie Mitea, un apropiat al preşedintelui Klaus Iohannis, a murit într-un groaznic accident pe DN7, în zona localității Milcoiu. Avea 66 de ani.

Ilie Mitea era pasager într-un Ford al cărui șofer nu a putut evita coliziunea cu un alt autoturism ce depășea pe linie continuă.

Potrivit oradesibiu.ro, fostul prefect nu a murit pe loc, însă, după ce a fost scos din mașină bărbatul nu a mai putut fi salvat de medicii sosiți la fața locului.

Articolul continuă după reclamă
Fostul prefect de Sibiu Ilie Mitea, un apropiat al preşedintelui Klaus Iohannis, a murit într-un groaznic accident pe DN7
Pe acelaşi subiect

Accidentul a avut loc joi seară în jurul orei 21.45.

Șoferul unui Volskwagen ce se deplasa din direcția Râmnicu Vâlcea – Pitești, a vrut să depășească un TIR, moment în care s-a ciocnit frontal cu Ford-ul în care se afla fostul prefect al Sibiului, care circula din sens opus. 

În urma impactului, a rezultatul decesul conducătorului auto și a lui Ilie Mitea din autoturismul Ford, dar și rănirea altor trei persoane.

Ilie Mitea era pasager într-un Ford al cărui șofer nu a putut evita coliziunea cu un alt autoturism

Ilie Mitea a fost prefect al județului Sibiu în perioada 2007-2009, prefect de Neamţ în perioada 2012-2013, iar în iulie 2014 a fost desemnat în fruntea ADS. 

Jurnaliştii de la oradesibiu.ro scriu că Mitea a fost prieten cu președintele Klaus Iohannis, dar și un mare fan al baschetului sibian. 

Mitea făcea parte din corpul înalţilor funcţionari publici, iar înainte de a părăsi politica a fost membru al Partidului Democrat (1996 – 2000) şi apoi al PNL (2003 – 2007). 

A avut trei mandate în Consiliul Local Sibiu. În perioada 2005-2007, a fost director executiv la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Sibiu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În perioada 1 august -18 decembrie 2007, a ocupat funcţia de inspector şef al Inspectoratul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Sibiu, dupã care a fost numit prefect al Sibiului. 

Au urmat apoi șapte luni în care a fost prefect de Neamț, fiind ulterior numit președinte al Agenției Domeniilor Statului, de unde a plecat în martie 2017, pe vremea Guvernului Grindeanu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un apropiat al preşedintelui Iohannis, mort pe Dealul Negru. Titi Mitea a sfârşit, noaptea trecută, într-un groaznic accident rutier (Imagini dramatice)