Antena Meniu Search
x

Un arădean a primit un colet, l-a plătit şi apoi a sunat la 112 să spună că e "suspect". Surpriza poliţiştilor când au deschis cutia

Un bărbat a pus pe jar autorităţile din Arad, după ce a primit un colet de la un curier. Arădeanul a plătit pe loc pachetul, iar apoi a sunat la 112, spunând că este "suspect". Mare le-a fost mirarea forţelor de ordine când au ajuns în curtea bărbatului şi au deschis cutia. 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:29

Incidentul a avut loc joi, în municipiul Arad, fiind alocaţi la intervenţie poliţişti de la cea mai apropiată secţie, din cartierul Micălaca. Ulterior, a fost solicitată şi echipa pirotehnică, care a deschis coletul.

"În interior se găsea un brad artificial. Din cercetări, s-a stabilit că, printr-o firmă de curierat, coletul ar fi fost livrat la acea adresă, fără ca locatarul imobilului să fi făcut comanda. În continuare se fac verificări pentru stabilirea destinatarului coletului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

"S-a speriat, cu atâtea războaie şi atentate în lume"

Vecini ai bărbatului care a sunat la 112 au declarat, pentru Agerpres, că acesta nu şi-a amintit să fi făcut vreo comandă.

"A venit curierul, i-a achitat suma, apoi a pus pachetul pe jos, în curtea casei, pentru că nu şi-a amintit să fi făcut vreo comandă. S-a speriat, cu atâtea războaie şi atentate în lume, omul s-a panicat", a spus un vecin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Evenimente » Un arădean a primit un colet, l-a plătit şi apoi a sunat la 112 să spună că e "suspect". Surpriza poliţiştilor când au deschis cutia