Antena Meniu Search
x

Video Un arădean înarmat cu un topor a semănat teroare în casa iubitei. După ce a spart geamurile și toată mobila, a luat-o pe tânără la pumni 

Scene de groază în Arad. Un tânăr în vârstă de 32 de ani este cercetat penal, după ce a intrat cu un topor în casa iubitei sale, cu zece ani mai tânără. Înte cei doi au existat discuții și certuri mai vechi, așa că bărbatul s-a hotărât să îi aplice o corecție. Mai întâi a spart a spart toată mobila din casă, apoi i-a lovit cu pumnul atât pe tatăl fetei, cât și pe tânără.

de Redactia Observator

la 29.06.2023, 13:42

Vezi și

Tânăra și tatăl ei au sunat la 112, însă, până la sosirea jandarmilor, agresorul a disparut. 

Iubitul bătăuș s-a ales cu dosar penal

Jandarmeria Arad a transmis că atacul ar fi avut loc în noaptea de miercuri spre joi, iar agresorul a intrat în locuinţă după ce a spart geamurile.

“Ajunşi la adresa menţionată, jandarmii arădeni au identificat două persoane, o femeie în vârsta de 22 de ani şi un bărbat în vârstă de  60 de ani. Aceştia reclamau faptul că  iubitul femeii a intrat cu un topor peste ei în imobil, le-a distrus mobilierul şi ulterior i-a lovit cu pumnul”, a transmis Jandarmeria Arad, care a precizat că bărbatul de 60 de ani este proprietarul locuinţei respective. 

Bărbatul a fost găsit rapid și este cercetat pentru violare de domiciliu, loviri și alte violențe și distrugere. Dosarul penal a fost înaintat poliției arădene pentru continuarea cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un arădean înarmat cu un topor a semănat teroare în casa iubitei. După ce a spart geamurile și toată mobila, a luat-o pe tânără la pumni