Antena Meniu Search
x

Video Un autobuz folosit de elevi și navetiști a luat foc în mers, pe un drum din Galați. Flăcările au fost stinse de călători

Clipe de groază, în această dimineață, pe un drum din Galați, după ce un autobuz care circula pe ruta Tecuci - Ghidigeni a luat foc în mers. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar flăcările au fost stinse de călători, înainte de sosirea pompierilor.

de Redactia Observator

la 15.05.2023, 14:45

Vezi și

Un autobuz folosit de navetiști și de elevii de liceu a luat foc în mers, azi dimineață, pe o șosea din Galați. Incendiul a izbucnit în timp ce autobuzul se afla pe o șosea din nordul județului Galați. 

Incendiul a fost stins de călători

Flăcările care au apărut în partea din spate a autobuzului au fost observate de alți șoferi, astfel că vehiculul a fost oprit pe marginea drumului. Călătorii au coborât, iar incendiul a fost stins înainte de sosirea pompierilor. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în timpul incidentului. 

Autobuzul este folosit și de elevii de liceu din comunitățile aflate în apropiere de Tecuci.

Ancheta va stabili ce a provocat incendiul din autobuz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un autobuz folosit de elevi și navetiști a luat foc în mers, pe un drum din Galați. Flăcările au fost stinse de călători